Interview

Healing Rooms in Amsterdam         (interview Charisma)
cel_hr.png
John G. Lake (1870-1935) had zijn genezingsbediening in het begin van de vorige eeuw. Hij startte de Healing Rooms in Spokane in de staat Washington in de VS, waar mensen gebed ontvingen voor genezing. Er zijn in die tijd ruim 100.000 genezingen gedocumenteerd. Spokane was toentertijd volgens het State Department dan ook de gezondste stad van de Verenigde Staten. Na de dood van John G. Lake in 1935 stopte de beweging en werd het gebouw verkocht.
In de zomer van 1999 zijn dergelijke Healing Rooms opnieuw in Spokane geopend door Gal Pierce. Zijn visie is dat er in elke natie en in elke stad Healing Rooms komen. In Nederland zijn in het voorjaar van 2003 Healing Rooms gestart in Den Haag en sindsdien in meer dan 20 steden. In Amsterdam werd de eerste Healing Room geopend in september 2004 in Zuidoost, in november 2004 in de Rosse Buurt en in maart 2005 in Amsterdam-Osdorp.
cel_hr.png
Visie
Peter en Mardy Maas hebben de training in Spokane gevolgd en coördineerden het werk in Amsterdam. Hun visie en passie is dat gelovigen van vele denominaties in de Healing Rooms zij aan zij bidden voor zieken en verwonden gezamenlijk genezing gebracht wordt.
Wij geloven volledig in de kracht van God om te genezen, te vergeven en te herstellen. Er kan worden gebeden voor genezing van lichamelijke klachten, maar ook voor depressie, angst of onzekerheid, een baan, huwelijksproblemen of gewoon een zegen. Er is kracht om te genezen wanneer het lichaam van Christus in eenheid samenkomt. Genezing wordt zo opnieuw gevestigd als een essentiële bediening van het Lichaam van Christus.
cel_hr.png