Ontstaan en Visie
Ontstaan:
John G. Lake (1870-1935) had zijn enorme genezingsbediening in de eerste helft van de vorige eeuw. Hij startte de Healing Rooms in Spokane in de staat Washington, waar mensen gebed ontvingen voor genezing. Er zijn uit die tijd zo’n 100.000 gedocumenteerde genezingen. Spokane was in die tijd volgens het State Department de gezondste stad van de Verenigde Staten.
In de zomer van 1999 zijn deze Healing Rooms in Spokane opnieuw geopend door Cal Pierce. Veel genezingen vonden en vinden daar plaats. Zijn visie is dat er in elke natie, in elke stad Healing Rooms komen. Inmiddels zijn er meer dan 600 Healing Rooms gevestigd wereldwijd.
In Nederland zijn in het voorjaar van 2003 Healing Rooms gestart in Den Haag. Inmiddels zijn er in meer dan 26 steden in Nederland Healing Rooms.
Over de Healing Rooms Nederland Lees meer

De Healing Rooms in Amsterdam:
In september 2004 zijn de Healing Rooms in Amsterdam op locatie Amsterdam Zuid-Oost Joop Geesinkweg 313 , gestart.
Onze visie:
Onze visie is dat gelovigen vanuit vele denominaties zij aan zij bidden in de Healing Rooms voor de zieken en verwonden. Opdat er genezing plaats vind in geest ziel en lichaam. God is barmhartig en trouw en wil iedereen genezen.